Tест разкрива вашата същност с точност от 96%

0
Какво виждате на тази снимка: дама с чадър, къдрав мъж, платноходка или дим от комина?
Какво виждате на тази снимка: дама с чадър, къдрав мъж, платноходка или дим от комина?

1. Дама с чадър

Чадър срещу слънце – като символ на царската власт и царската грация. Този чадър е символ на връзката между небето и земята, това означава, че искате да се предпазите от този свят, хората, обществото, но сте отворени към небето. За вас небето е като място за отдих и творчество.

2. Къдрав мъж

Символ на някои хитрини, идеи, изпълнението на които следва да допринесе за постигането на желаната цел. Основното нещо е да не се прекалява за да не загуби целта своята стойност. Също така ви чакат интересни промени. Според резултатите, ще придобиете сила и изобретателност.

3. Платноходка

Благосъстояние, което плува във вашия дом. Вие сте човек с мащабни планове и с ясни цели. Основното нещо, което трябва да знаете за да не потъне вашия кораб от претоварване, е да се грижите за себе си, за здравето си. Прекарвайте повече време със семейството си и близките, не тръгвайте на дълго плуване.

4. Дим от комина

Димът символизира душата, напуснала тялото. Вие сте твърде заети със своите задължения, а душата ви се нуждае от почивка и релаксация. Тя иска на морето, на разходка, няколко дни на спокойствие. Тя ви крещи. Послушайте я.

Източник: 10-те най
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари