Термометрите ще скочат до близо 20 градуса в четвъртък

0
В 4 области в Югоизточна България е обявен жълт код за силен вятър
В 4 области в Югоизточна България е обявен жълт код за силен вятър

В 4 области в Югоизточна България е обявен жълт код за силен вятър

Термометрите в четвъртък ще скочат до близо 20 градуса. Облачността, предимно средна и висока, ще се увеличава и вплътнява.

Следобед над северозападните райони от страната ще започнат валежи от дъжд. Преди обяд ще духа умерен, в югоизточните райони - временно силен югозападен вятър, предаде NOVA.

Жълт код за силни пориви е обявен в 4 области на Югоизточна България. Максималните температури ще са от 9 до 11 градуса в Северозападна България до 16 -18 на места в югоизточните райони от страната. В София - около 14.

Над планините ще бъде предимно облачно и ветровито. Ще духа силен, по високите и открити части - бурен вятър от запад-югозапад. Следобед в масивите от Западна България ще започнат валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг.

По Черноморието облачността ще е значителна, средна и висока, без валежи. В сутрешните часове на места ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа умерен, временно силен югозападен вятър, след обяд ще се ориентира от запад-северозапад.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари