Температурите ще се повишат

0
След обяд от запад ще започнат валежи от дъжд
След обяд от запад ще започнат валежи от дъжд Снимка: НИМХ

След обяд от запад ще започнат валежи от дъжд

През нощта от запад облачността ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Преобладаващите минимални температури ще са между 3° и 8°. Утре облачността ще е предимно значителна, след обяд от запад ще започнат валежи от дъжд. Вятърът от юг ще се усили, ще е умерен, северно от планините - силен и поривист. Температурите ще се повишат още и максималните ще са предимно между 15° и 20°, в Русе - около 20°.

В планините облачността ще е предимно значителна, след обяд от запад ще започнат валежи от дъжд, над около 2000 m - от сняг. Вятърът ще е до бурен, след обяд - временно ураганен от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието облачността ще се увеличава и вплътнява. Ще духа умерен, временно силен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 10° и 14°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Балканеца
    От пръдните на кравите е!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари