Теч на газова бутилка взриви ресторант в Турция

0
Жертвите са седем
Жертвите са седем Снимка: TRT

Жертвите са седем

Седем души са загинали при експлозия днес в ресторант в град Назилли в окръг Айдън, Западна Турция, съобщи Асошиейтед прес и БТА.

Валията на Айдън Хюсеин Аксой съобщи пред СиЕнЕн-Тюрк, че при взрива са били ранени още петима души, един от които е в критично състояние.

Аксой каза още, че в предварителните си показания служител на ресторанта е съобщил, че е имало теч от газова бутилка, който е довел до експлозията около 15:35 ч. местно време.

Местните медии съобщават, че взривът е бил последван от пожар в заведението за дюнери. Във видеоматериали се виждат пожарни коли и линейки на мястото на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари