Те видяха торба за боклук да се мърда и... това промени живота им завинаги!

4
Тази история ме кара да вярвам, че добротата съществува и че нищо не е случайно
Тази история ме кара да вярвам, че добротата съществува и че нищо не е случайно

Казано е, че кучето е най-добрият приятел на човека, но понякога човека не може да бъде приятел на никого.  Винаги ми е било чудно какъв човек трябва да си за да сториш злина на животно? И все пак това явно се случва. Две жени вървели близо до сухо речно корито в Месина, Италия. По пътя те попаднали на торба за боклук. Чули звуци идващи отвътре и веднага разкъсали торбата. Това, което намерили е сърцераздирателно.

Те намират куче, което иска само обич и е готово да даде същото. Неговите крачета са били обвързани с електрически проводник преди да бъде изхвърлено в реката. За да бъде ужасът пълен, близо до него е имало тяло на мъртво теле. Кучето е било открито със стотици кърлежи. Веднага го откарват на ветеринар, където е установено, че задните му крака може би са парализирани заради неизвестна травма.

С времето неговите крачета се оправят и кучето е добре и е щастливо на вниманието на което се радва.Той се радва на новото си семейство, което включва няколко кучета. Съпругът на жената, която приютява кучето, също е много щастлив от неговата компания. Те стават неразделни приятели. Кучето се казва Оливиеро и е страхотен късметлия и много красив, не мислиш ли?

Тази история ме кара да вярвам, че добротата съществува и че нищо не е случайно. Според различни проучвания, хора които посягат на животни, малтретират и хора. Затова ако видиш, че някой си позволява да се гаври с куче – сигнализирай!

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари