Тази жена е "бременна" вече 25 месеца

0

Британката Нина Мулхал (32) последното си дете родила преди 17 месеца, но продължава да има корем като при бременност. Смята се, че е така, заради Цезаровото сечение.

Лекарите направили множество анализи, но все още не могат да обяснят нейното състояние, пише За Жената.

Хората, които ме срещат ме питат кога ще родя и ме мъмрят, като ме виждат, да пия алкохол в кафене. Никак не мога да им обясня, че не съм бременна, казва Нина.

Родила в болница в Лондон и казва, че никога не е чула за такива усложнения след раждане. Родила три деца и нямала никакви проблеми. Но след четвъртото раждане останала "трайно" бременна.

Следствие от Цезаровото сечение?

Това е следствие от Цезаровото сечение. Стомахът ми остава подут. Изглеждам като да съм в деветия месец, казва Нина. Тя продължава да носи дрехите от бременността.

Лекарите все още не знаят, защо Нина изглежда като да е бременна, но не вярват, че това е следствие от Цезаровото сечение. Подчертават, че майките, които са раждали няколко пъти, могат да получат увреждане на мускулната стена на стомаха, поради което им остава корема.

Заради болката и корема понякога си мисля, че съм отново бременна и понякога дори купувам тестове за бременност, само за да проверя, казва Нина, която е била на стерилизация и със сигурност няма повече да роди.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари