Тъжна картина: Остров Люляк до Русе стана полуостров

29
В момента от дъното на Дунав се копаят инертни материали
В момента от дъното на Дунав се копаят инертни материали Видео: NOVA

Критично пресъхналите участъци по река Дунав стават все повече и плашещо оголват бреговете.

Кадри от дрон разкриват тъжната картина при остров Люляк, близо до Русе, който в момента е полуостров, предава NOVA.

Единият от ръкавите на европейския воден коридор е пресъхнал и позволява до острова да се отиде пеш.

В момента от дъното на Дунав се копаят инертни материали, а любители на офроуда са намерили там нови трасета за своите джипове и мотори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    13
    Анонимос
    Всяка от последните 5-6 години е така! Всеки Русенец който обича рвката знае! А на Даниела ще кажа само едно Излез от кубчето ,което обитаваш и виж с очите си кое е тъжното в дунав! Тъжно е ,мнението и статията са ти тъжни. Града но се превърна в Бейрут,а на тебе Дунав ти тъжен! Мъчни сте ми още в начален прочит.
  • 2
    12
    Еколожката
    Поне тукъ, моят красавец е невинен. На село удъ бол.
  • 4
    11
    до 10
    Тъпак, каквото влиза там, това и излиза, бе дебил! На Темза и пресъхна основният източник, пресъхнаха, Рейн, Майн, По и да не изброявам останалите реки. Суша е, бе идиот!
  • -9
    10
    Viking73
    Скапаните сърби спират водата на огромната ВЕЦ Железни врата. Затова тук е суша. Как не успяха американците по време на бомбардировките да разрушат в това гнусно и вредно съоръжение? Много жалко...
  • 3
    9
    Мисля ЧЕ:
    За река Дунав се произнасят хора които май никога не са плували в Дунав и не са се къпали в него.Такива хора ремонтираха и КЕЯ на град Русе и направиха дигата зад музея на транспорта до пристанище изток до зимовника.Обикновенно не могат да плуват в сладка вода , а само в басейн на някой хотел.За лодка и риболов и дума да не става.Такива шматки селски от селата обсебиха Русе и неговите блага и унищожиха неговите красоти.Идете и плувайте в Дунав до средата и се върнете шматки такива.Толкова сте играли по брега и КЕЯ на Дунав като малки селяндури прости.Научете се да плувате или мислите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари