Татяна Кристи: Има два вида путинофили в България

1
Промити, вкоченясали от застой мозъци, които не могат да издават неврони заради покварената с години политическа и медийна среда
Промити, вкоченясали от застой мозъци, които не могат да издават неврони заради покварената с години политическа и медийна среда

Платените безродници и  наивници с аграрните физиономии в профилните си снимки

Има два вида путинофили в България – първият и най-опасен са политиците на хранилка на Путин. Платените безродници, които се радват на свободата в Европейския съюз, радват се на свободата да правят протести – като теб, Копейкин! Замислял ли си се защо имаш толкова унизителен прякор? Защото си за продан – на пазара – знаеш като какво. Изпълзял, както много като теб, от бедна соц панелка, в търсене на легитимация на посредствеността си – също като хазяина ти Путлер! Замислял ли си се какво щеше да стане с теб и последователите ти, ако протестирахте с/у властта в Русия? А?

Тук протестираш, развяваш си глупостите по площадите, телевизиите и интернет, заплашваш на ляво и на дясно какво ще стане с противниците ти, ако дойдеш на власт. Ама замислял ли си се какво би станало с теб, ако протестираше в Русия? А? Щеше да бъдеш съкилийник на Навални, след скалъпен блиц съд в квартално полицейско управление и щеше да се молиш да ти зачетат елементарни човешки права – това в случай, че не са ти сипнали полоний в чая или Новичок в гащите! Гледам те днес, качил се в своето возило и дрънкаш глупости за това какво трябвало да стане с Украйна. Егати селската чалгария!

„Украйна трябвало да се федерализира, да има много автономни области, да има нова конституция и управление...“ Ти кой си точно да казваш каква трябва да бъде Украйна? Твоята тетка митрофанова коя е точно да казва кой какъв трябва да бъде? Украйна избра свободата, Европейския съюз, цивилизования богат свят, избра да не е беден васал на путин както Беларус, Казахстан и др. и това Путлер не може да го понесе, затова плаща на такива като теб в надеждата да клатиш крехките устои на демокрацията в България – няма да ти се получи, обаче.

Политици от бсп, герб и дпс с десетиления са били на хранилка на Путлер –къде скрито, къде открито. Путлер винаги ги е държал за топките. Нали не си мислите, че чичаците и тетките от бсп са умрели да ходят да живеят в бедна диктаторска Русия и са очаровани от тази държава? О , не, те просто вземат надник и когато идва правилното време, връщат услугите. Същите национални предатели са и така наречените „общественици“, които обикалят като уличници по медии и разпространяват гнусна путинска пропаганда...

Другият вид путинофили са тези наивници с аграрните физиономии в профилните си снимки (когато там не е руския флаг). Необразовани, замръзнали в дълбокия соц, закърмени с извратената соц история, убедени, че нещо дължат на Русия или, че тя ще "спаси" България...Жалки наивници! Русия себе си не може да спаси и да направи населението си богато и проспериращо, а вие вярвате, че нещо добро ще получите от там! Никога! Докато Русия е азиатска диктатура! Вие никога не сте разбрали какво означава истинска демокрация и каква е била истинската роля на Русия в българската история. Промити, вкоченясали от застой мозъци, които не могат да издават неврони заради покварената с години политическа и медийна среда.

За платените тролове дори няма да говоря. Те са на последното стъпало на хранителната верига.

Татяна Кристи

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    9
    darkaveng
    И тази Татяна (въх, какво "западно" име"), е???? Май обикновена идиотка...!
  • -1
    8
    русенец
    От цялото писание лъха простащина и посредственост! Да не говорим за изразните средства. Те са като тия от записите на Борисов. Елементарно същество, което се задъхва от злоба и омраза. Путин е изборът на руския народ и то не как да е, а с над 75% от гласовете. Ако имаш мнение различно от официалното, то задължително си "Путинофил", което е термин от речника на простака и разбира се задължително си платен!
  • 3
    7
    YASNO
    "Татяна Кристи е журналист, който живее в САЩ, където завършва магистратура по Журналистика в Northeastern University в Бостън и работи дълги години в медиите. От три години прави сатирични клипове за българската действителност..." No comment !
  • 3
    6
    ako
    тази кака коя е, че я цитират тука? Ако е от Украйна, какво седи у нас и само пали фитилите, да отиде там и да плямпа кой-какво, България няма да става сцена за комедианти-фитилджии.
  • 2
    5
    Nnn
    А тази байдънолизка рошава гъска ,итя разбирачкаНе обждай другомислещитите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари