Татяна Дончева превозва вълк, овца и купа сено в предизборен клип

1

„Решителен и отговорен президент“ ще е слоганът на кампанията й.

(4 октомври 2016 г.) Татяна Дончева превозва вълк, овца и купа сено в предизборния си клип за предстоящите избори за президент и вицепрезидент. Слоганът на кампанията е „Решителен и отговорен президент“. Това стана ясно днес по време на пресконференция, на която кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов представиха видеоклипа и визията на кампанията си.

„Клипът е базиран на известна логическа задача, в която с една лодка от един бряг на друг трябва да бъдат пренесени вълк, овца и купа сено. Условието обаче е, че в лодката има място само за едно от трите, като същевременно не трябва да се допуска вълкът да изяде овцата или овцата да изяде сеното. В клипа решаваме тази невъзможна задача и ги превозваме заедно. Целта на клипа е да покаже, че кандидат-президентската двойка се стреми да намери решение на задачи и проблеми, за които мнозинството от българи считат, че е невъзможно да бъдат оправени“, заяви Татяна Дончева.

Снимките на клипа са направени на язовир Искър, а участие в него взеха три специално обучени вълка и една овца. „Животните са истински”, заяви предварително Дончева и уточни, че не са били упоявани и не са пострадали по време на снимките.

Освен с видеоклипа, кампанията стартира и с фейсбук играта „Вълк, овца, сено“ със същия казус за разрешаване. Всеки желаещ може да тества уменията и бързината си на https://apps.facebook.com/rivergame/?fb_source=bookmark&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=_0

Официалната интернет страница на кандидатите за президент и вицепрезидент е достъпна на адрес http://tatianadoncheva.info. В нея е публикувана основна информация за Татяна Дончева и Минчо Спасов, актуални новини и събития с тяхно участие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари