Търсят ентусиасти за първата акция на "Заедно в Здравец - Празник на квартала"

1
Доброволците ще се погрижат за мястото пред своя блок в квартала
Доброволците ще се погрижат за мястото пред своя блок в квартала

Доброволците ще се погрижат за мястото пред своя блок в квартала

Тази събота, 30 септември в 10:00 часа на детската площадка между блокове 76, 77 и 78 в квартал "Здравец" ще се съберат желаещите да се включат в първата акция от "Заедно в Здравец - Празник на квартала". Там, на сборния пункт, ще се преброят ентусиастите, готови да отделят от свободното си време в почивния ден, за да направят нещо добро и полезно за квартала, в който живеят.

Община Русе

Организаторите на акцията от общинска фондация "Русе - град на свободния дух" осигуряват боя, чували и ръкавици и апелират, ако има хора, които искат да се погрижат конкретно за мястото пред своя блок в квартала, да им пишат навреме на [email protected], за да могат те да ги подпомогнат.

Целта на "Празник на квартала - Заедно в Здравец" е хората да се съберат и да положат грижи за пространствата в своя квартал, а след това всички заедно да се забавляват. Следващата събота, 7 октомври, ще се състои втората акция, а на 14 октомври ще бъде кулминацията на инициативата. Тогава съкварталците ще се забавляват заслужено с интересна и наситена с емоции и награди програма, съобщиха от Община Русе.

Събитието се организира от Фондация „Русе – град на свободния дух“. За логистиката в квартала помага кметският пълномощник Димитър Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари