Търси се най-красивата омъжена жена

0
Конкурсът ще се проведе в три кръга: модно ревю с официални рокли, шоу на талантите и дефиле на нациите в атрактивни национални костюми
Конкурсът ще се проведе в три кръга: модно ревю с официални рокли, шоу на талантите и дефиле на нациите в атрактивни национални костюми

Агенция „Интерсаунд“ дава впечатляващ старт на летния сезон с Международния конкурс за омъжени жени Mrs Planet. Събитието ще се проведе за шести пореден път в град Созопол.

Родната красавица Детелина Бакалова от гр. Бургас ще се бори за короната на Mrs. Planet 2015 с участнички от държавите: Русия, Австралия, Украйна, Южноафриканска република, Естония, Сингапур, Малайзия, Латвия, Полша, Македония.

Всички щастливо омъжени дами имат разнородни професии. Elizabeth Sabah е една от участничките в престижния конкурс. Тя е горда майка на четири деца и носителка на титлата „Мисис Малайзия“.

В едноседмичната програма е включено бляскаво модно дефиле и интервю с международно жури.

Конкурсът ще се проведе в три кръга: модно ревю с официални рокли, шоу на талантите и дефиле на нациите в атрактивни национални костюми.

Финалната церемония и награждаването ще се проведат на 20.06.2015 г. в луксозния хотелски комплекс „Грийн Лайф Бийч Ризорт“.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Созопол.

 

Източник: Dama.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари