Тапи и ремонти очакват шофьорите по пътищата към морето

0
Над 270 камери и над 600 екипа на полицията ще следят за нарушители
Над 270 камери и над 600 екипа на полицията ще следят за нарушители Видео: NOVA

Над 270 камери и над 600 екипа на полицията ще следят за нарушители

Ремонти, тапи и засилен контрол очакват шофьорите по пътищата към морето в началото на активния летен сезон. През следващите месеци над 270 камери и над 600 екипа на полицията ще следят за нарушители. А от Агенция "Пътна инфраструктура" обещават, че ремонти по магистралите ще се извършват само в делничните дни, предаде NOVA.

Според черната статистика за последните 10 години – най-голяма вероятност да претърпим катастрофа с ранен или загинал има през юли, в петък, между 16:00 и 20:00 ч.

От началото на годината до края на май в страната са станали 2353 катастрофи – със 188 загинали и 3122 жертви. Затова и контролът се затяга, като десетки камери и полицаи влизат в контрола на пътя през следващите месеци. Какви препятствия ни очакват по пътя към морето и кои ще са най-инфарктните точки това лято?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари