Таня Боева разказа за 5-годишен ужас на домашно насилие, който е преживяла

2
Бях в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели, сподели певицата
Бях в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели, сподели певицата Видео: bTV

Бях в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели, сподели певицата

Множеството примери на домашно насилие от последните седмици ни накараха да погледнем отново към един жесток пример на психически и физически тормоз. Певицата Таня Боева е била подложена на това пет години и прие да разкаже за този ужас, предава bTV.

Именно домашното насилие е причина тя да изчезне за дълъг период от време от публичното пространство.

Пет години беше много тежък период за мен. Бях извадена от нормалната си житейска среда. Бях принудена да напусна дома си, да живея нов живот. Бях поставена в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели психически и физически“, сподели певицата.

Кошмарът за нея е започнал през 2017 г. Получавала е заплахи в дома си, на улицата, опустошават дома ѝ, има опит да ѝ бъде подхвърлен наркотик в колата, за да лежи в затвора и да ѝ бъдат отнети родителските права.

На въпроса дали зад всичко това стои бившият ѝ съпруг тя отговори: „повече от 10 души бяха въвлечени в тази история. Посочени са в едно прокурорско постановление, няма да ги цитирам сега“.

Голяма грешка направих, че мълчах 5 години. Но от позицията на човек, който подава жалба, се оказах обвиняема за уронване на престиж“, каза още певицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    хм
    Закъсня....
  • 2
    2
    ...........
    Чалгаджийките обичат да се жалват,особено когато няма кого да скубят!!!!Парите свършват!!!!!
  • 3
    1
    089892783
    нарцисист - иска вниманието да е насочено към нея - да говори, да я слушат, да я съжаляват, да й казват колко е "смела", друго няма значение за такива позьори и лицемери... 5 секунди ако не се говори за тях и получават нервен срив
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари