Танцовият спектакъл “Послания” за първи път гостува в Русе

0
На сцената зрителите ще видят едни от най-изявените танцови артисти в България
На сцената зрителите ще видят едни от най-изявените танцови артисти в България

На сцената зрителите ще видят едни от най-изявените танцови артисти в България

Съвременният танцов спектакълПослания” на Варна Денс Театър тръгва на национално турне и за първи път ще гостува в Русе. На 19-ти февруари (понеделник) на сцената на Доходно здание” от 19:00 часа, публиката ще бъде отведена на танцово пътешествие, вдъхновено от творчеството на известния поет Никола Илиев (1946 – 2002), председател на Сдружение на писателите – Варна от 1997 г. до 2001 г.

Вълната и човека си приличат в пространството от раждане до старост. Отблъскват се и после се привличат. Понякога дори с еднаква ярост. – “Вътрешно море” 2001

Послания” е емоционален спектакъл, който с танц, поезия и музика стига до зрителя, разказвайки му за следата, която оставяме след себе си.

На сцената зрителите ще видят едни от най-изявените танцови артисти в България, сред които Зорница Петрова, Милен Петров, Тиаго Сантана, Теодор Цаков, Аделина Калинова, Никол Недева и Николай Дойчев.

Режисурата е дело на Карина Илиева и Силвия Христова от Варна Денс Театър.

Билети могат да се закупят на касата на Доходно здание, в epaygo.bg, офис мрежата на EasyPay и Grabo. Спектакълът се осъществява с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари