Танго за трима

0
За кого е добър любовният триъгълник?
За кого е добър любовният триъгълник? Снимка: ЕПА/БГНЕС

Силно се съмнявам, че някоя от вас, дами, никога не е изпитала съблазънта на любовния триъгълник.

И тук не говоря за плътското консумиране, а за онова човъркащо усещане, че си част от забраненото позволено, от лошото добро, нахапало фантазиите, скрити в интимния ти скрин.

Няма да си кривя душата. Била съм в тая любовна геометрия, пише Тина Пеева в Мила. Отдавна, но още помня Питагоровата теорема с безмилостта на садист, който бавно, но сигурно кърти с пергела крайчеца на връзката между страните на правоъгълния триъгълник. Правотата в ъглите обаче ще оставя на древногръка, защото в любовния триъгълник крив и прав няма. Всички са в кюпа.

Както казах – била съм ъгъл от триъгълника. Два пъти. Първият път бях прът в любовното колело на друга, а вторият изиграх ролята на помощно колело за собствената си връзка.

Истината е, че ако ти си лидерът в тази тройна коалиция, то тогава може с пълни шепи да черпиш от енергийните запаси на другите двама.

Във всяка секунда от денонощието имаш двама мъже, които са готови да ти заредят емоционално батериите. Но и това си има цена. Понякога усещанията така ти се качват на главата, че с един замах се сдобиваш с мигрена от чувства. Да не говорим за неминуемата кървава дилема кого от двамата да посочим за пазител на сърцето ни.

Да си в любовен триъгълник си е чиста печалба. Ако не заради друго, то поне заради факта, че имаш на една целувка разстояние цели двама отдадени приятели, които са готови на всичко за теб.

Връзката с допълнителен любовен елемент ти дава досег до безценността да си искрен поне с единия. Но помнете, че това може да се окаже присъда за отношенията ви с него. Защото кой иска да играе ролята на важния, но вечно втори катет в триъгълника?!

Този род емоционална математика е особено подходящ за хора, които са ненаситни на задоволство. Друго си е да ти обръщат „индиго” внимание и да имаш два чифта рамене, на които да се облегнеш. Да не говорим за удвоената доза секс и подобаващи оргазми. Но нали помните, че най-добрата любов е безопасната.

Но от своя скромен триъгълен опит смело мога да заявя, че всички участници в него са егоисти. Всеки е влязъл в играта на любовна рулетка с различен залог, надявайки се най-накрая да победи банката.

А всички знаем, че това е едно от почти невъзможните неща в хазарта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари