Талантливата Дария взе две награди от международен певчески конкурс

1
Възпитаничката от ВШ „Приста“ пребори конкуренцията в конкурса с представители от 10 страни
Възпитаничката от ВШ „Приста“ пребори конкуренцията в конкурса с представители от 10 страни

Възпитаничката от ВШ „Приста“ пребори конкуренцията в конкурса с представители от 10 страни

На 31 януари в няколко часови зони се проведе първото издание на Международния конкурс за вокални изпълнители “Golden orchid Singapure” (“Златна орхидея Сингапур), организиран от д-р Мартин Кърнолски. Дария Стефанова от ВШ „Приста“ към Общински младежки дом – Русе, с вокален педагог Доротея Бальовска, се представи с две изпълнения в нейната възрастова група, като за всяко спечели престижното второ място.

В онлайн изданието взеха участие деца и младежи от 10 страни от цял свят, които бяха оценявани в реално време непосредствено след изпълненията си от жури в състав: д-р Мартин Кърнолски - председател, продуцент, доктор на театралните науки и театралните изкуства, педагог по вокал и сценично поведение, автор на музика, музикант и актьор, Анджелина Чу-Сасарак (Сингапур) – певица, педагог с над 20 години опит с деца, възрастни и хора със специални нужди и Даян Галардо (Колумбия - Китай) - професионална певица и педагог, сертифицирана от „Voice College“ - Великобритания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари