Талантът възраст няма

0

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев беше сред гостите на традиционния фестивал на любителското изкуство "Талантът възраст няма", в който ежегодно участват най-добрите художествени колективи на възрастните хора от всички общини на Русенска област, както и от крайдунавските градове на северната ни съседка.

Заместник областният управител изказа благодарност на председателя на „Съюза на пенсионерите 2004“ инж. Йордан Казаков и на хората около него за поканата да бъде част от настоящия празник, както и за вложения труд и добрата организация на събитието. Той отправи пожелания към всички присъстващи за здраве, защото то е в основата на пълноценния живот, а също така ни дава бодър и млад дух.

„Присъствието на народни представители, на държавната и местната  власт е уважение към Вас и Вашата възраст, труд и опит, от който все още всички ние имаме нужда! Още веднъж Ви пожелавам да сте здрави, за да може да се радвате на хубавите моменти, които животът още Ви поднася!“  допълни г-н Колев, който връчи и поздравителен адрес на инж. Йордан Казаков от името на областния управител на област Русе г-н Галин Григоров.

Сред официалните лица бяха още народните представители от 19-ти МИР г-н Искрен Веселинов и г-н Пенчо Милков, представители на Община Русе и на международна асоциация "Дунавска мрежа за Европа" (DANET), както и председателят на Управителния съвет на Русенска стопанска камара проф. д.н. Красимир Ениманев.

Събитието ще продължи и през утрешния ден отново в зала „Филхармония“, като всеки желаещ ще може да разгледа и изложба, посветена на дейността на пенсионерските организации от територията на община Сливо поле във фоайето на Дома на културата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари