Такси се обърна по таван в изкоп на Топлофикация - Русе

3
Таксиметровият автомобил е пропаднал в изкоп до училище "Тома Кърджиев"
Таксиметровият автомобил е пропаднал в изкоп до училище "Тома Кърджиев" Видео: Русе Медиа

Таксиметровият автомобил е пропаднал в изкоп до училище "Тома Кърджиев"

Инцидентът е станал в тъмните часове на вчерашния ден. На мястото са пристигнали екип на полиция, пожарна и линейка, съобщава Русе Медиа.

По предварителна информация в таксито не е имало пътници. 

Хората от съседните блокове споделиха, че след инцидента са се събрали около 20 човека, които са помогнали шофьорът на таксито да бъде изваден. Има следи от рязане на задната врата, от където той е изваден. 

По предварителна информация шофьорът е добре и не е пострадал сериозно. 

Изкопът е вследствие на ремонтните дейности на ТЕЦ - Русе, съобщиха от БРЯГНЮЗ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    Бивш русенец
    Абе те бакшишите , че една част не стават - не стават. Но и че има и читави хора сред тях - има. Не това е проблема в случая, бакшиш ли е, или не, а че целия "град" е разкопан, и дето пише Архитекта, всичко е къде запълнено през пръсти, къде з@еб@но , и не ми се мисли след месец- два тези дупки с хубави остри ръбове, като се напълнят с вода и не се виждат, какви точно ще ги дъвчете. Иначе заптиите винаги най - лесното пишат, не съобразил скоростта , паднал в изкопа, скочил в дупката.. пък никой не се замисля, нормално ли е да се движим в такава среда. Бахти града на свободния копач на дупки, бахти чудото, такава разбита пътна мрежа и в селата няма.
  • 0
    11
    до 10
    Преди 30 години който не ставаше за нищо ставаше военен. Сега става бакшиш.
  • 3
    10
    бах ти глупаците
    Сулю и Пулю вече са таксиметрови водачи.Няма контрол,няма критерии за подбор .Половината сигурно не знаят и правилника.Но ...на какъвто попаднеш.
  • 2
    9
    оня
    аве тъпчо, трапа е от десет дни, минали са десетки коли, и всеки е видял и оградата и знаците, по твоята логика, още първия трябваше да е паднал.
  • 0
    8
    до 6
    Тъпчо, ако знаците за трапа са на оградата на трапа, кел файда, бе идиот! Аз като видя оградата и ми става ясно, че някакви малоумници пак са разкопали, пинизът е предварително да ти заострят вниманието, че има участък с ремонтни работи по него. Не вярвам точно ти да разбереш какво ти написах, но се надявам другите да са разбрали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари