"Тайм" избра Тейлър Суифт за личност на годината

0
Певицата отвя крал Чарлз III и Барби
Певицата отвя крал Чарлз III и Барби Снимка: Taylor Swift / Facebook

Певицата отвя крал Чарлз III и Барби

Списание "Тайм" определи музикалната звезда Тейлър Суифт за личност на 2023 година.

"Избирането на един човек, който представлява осемте милиарда души на планетата, не е лесна задача. Направихме избор, който представлява източник на удоволствие. Някой, който носи светлина на света", посочи Сам Джейкъбс, главен редактор на списанието. "Тя беше като времето, тя беше навсякъде", допълни той, цитиран от БНР.

Тейлър Суифт успя да победи осем други финалисти, които бяха обявени по-рано тази седмица, включително крал Чарлз III и Барби.

"Постиженията на Суифт като артист - културно, критично и комерсиално – са толкова много, че да ги разказваме изглежда почти безсмислено", отбелязва списанието.

Сп. "Тайм" присъжда титлата "личността, групата или концепцията, която е имала най-голямо влияние върху света през предходните 12 месеца". Лансирана като маркетингов трик през 20-те години на миналия век, наградата продължава да предизвиква фанфари, докато седмичните печатни списания се борят да останат актуални.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари