Свикват общо събрание на акционерите на "Арена Русе" АД

1
Общинският съвет избира представителите на общината в органите на търговските дружества, в които общината е съдружник или акционер.
Общинският съвет избира представителите на общината в органите на търговските дружества, в които общината е съдружник или акционер. Снимка: Община Русе

Преизбират Борислав Рачев за член на съвета на директорите

Съветът на директорите на „Арена Русе“ АД свиква общо събрание на акционерите на дружеството, което ще се състои на 16.08. 2022г. Това става ясно от докладна записка, внесена на извънредно заседание на общинския съвет.

Предложението е Борислав Рачев отново да бъде избран за член на съвета на директорите на акционерното дружество. Общинският съвет избира представителите на общината в органите на търговските дружества, в които общината е съдружник или акционер

С решението си, Общинският съвет ще задължи представителите на общината в "Арена Русе“ АД, които са Биляна Кирова, Марияна Викторова Данова-Иванчева, Орлин Дяков, Юрий Георгиев, Елеонора Николова, Дилян Саманджиев да гласуват "за" преизбирането му. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    daskal
    Паметник на безумието е тази зала заедно с руините на мола до нея. Не знам какво чудо трябва да се случи, за да може тя да си изплаща поне разходите и поддръжката. Всяка година се отчитат само милиони загуби. Кой и как ги компенсира - нямам идея.
  • 9
    2
    Хали Баба и 11-те Разбойника
    Като им прочета имената на Общи____те Разбойници, и като знаем кой е Али Баба Ченчо, жалко ми е за тази заличка. Освен вечи и сватбите си да правят там ОБЩИ-НАР-ЙТИ за друго не става. Пилкоф ще е пърфият.
  • 12
    1
    Доволен
    Прекрасно ръководство - на 4ри месеца по едно събитие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари