Световна премиера на Sin S1 в Женева

0
Русенският конструктор Росен Даскалов ще покаже новият си многофункционален модел със състезателна и улична версия
Русенският конструктор Росен Даскалов ще покаже новият си многофункционален модел със състезателна и улична версия Видео: БНТ

България също ще бъде представена на 88-то международно автомобилно изложение в Женева.

Русенският конструктор Росен Даскалов ще покаже новият си многофункционален модел със състезателна и улична версия.

През следващите 10 дни на международното автомобилно изложение в Женева ще бъдат представени най-новите модели на всички световни автомобилни производители, които ще разкрият най-иновативните модели и модерни технологии в областта на автомобилостроенето.

Автомобилният пилот, инженер и дизайнер Росен Даскалов от Русе ще представи на престижния форум своят нов революционен и многофункционален автомобил със състезателна и улична версия, който може да бъде персонално проектиран от бъдещия си собственик. Той може да бъде както кабриолет, така и напълно оборудвано затворено купе с климатик, електрически прозорци и изискан интериор, който да отговаря и на най-взискателните водачи. Задвижването може да е с двигател с вътрешно горене, с хибридна система или електрическо. А с едно зареждане може да измине 200 км. На форума ще бъдат изложени над 900 превозни средства от цял свят.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари