Световен ядрен шантаж

0
Можем да се надяваме войната в Украйна да тлее години, без да прерасне в световна и ядрена
Можем да се надяваме войната в Украйна да тлее години, без да прерасне в световна и ядрена

Мир в Украйна, ама как да стане?

Нетаняху казва за техния конфликт - "Ако палестинците свалят оръжието, ще има мир. Ако Израел свали оръжието, няма да има Израел".

Същото е и с Русия - ако тя свали оръжието ще има мир, ако Украйна свали оръжието, няма да има Украйна.

Путин и агресивно настроеното руско общество вкараха света в най-тежкия конфликт в историята. Защото, за разлика от Първата и Втората световна война, сега целият свят е заплашен от ядрени ракети.

И руските медии и политици го казват в прав текст - или ще отстъпите, или Трета световна война. Световен ядрен шантаж.

Само можем да се надяваме тази война да тлее години, без да прерасне в световна и ядрена. Няма да свърши в близко бъдеще, ситуацията е непоправима. Русия един ден ще плаща за стореното, но изглежда има потребност да си пусне кръв преди това.

Най-големият им проблем е, че те не знаят какво искат, не могат да формулират какво ще е победата за тях. Путин повтаря думите на Сталин: "Победа будет за нами". Само че сега никой не е нахлул в Русия. Денацификацията се оказа пропаганден балон. Не им стига да вземат една трета от Украйна, или цялата. Искат "да накажат" и Запада. САЩ да не е хегемон повече, както им е обещал Путин - нов световен ред.

Как да стане? Няма да се умирят докато не си пуснат много кръв.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    До 8:
    Трябваше ли да напишеш толкова дълга словесна диария, за да разберем колко си тъп? Така или иначе руската мечка ще си вземе СВОЕТО и ще защити СВОИТЕ! Останките от усрайна ще сдъвче и изплюе, и ще ги остави на ония мършояди американците, обаче и те не искат оглозгани кокали! Жалко за обикновените украинци и руснаци, въвлечени в тая война от чифутско-американските копелета и €врогейските им клакьори!
  • 0
    8
    Bonkerz
    Значи Запада сложил марионетно правителство в Украйна и това било лошо? Ами май това са го научили от руснаците, които дълги години дърпаха конците в Украйна, а който не ги слушаше беше отровен. При опит за убийството му в края на 2004 г., по време на предизборната му кампания, Виктор Юшченко поглъща опасни количества тетрахлородибензодиоксин (най-мощният диоксин). Той претърпява обезобразяване в резултат на отравянето, но оттогава е напълно възстановен физически. Причината за протестите на евромайдана е отказът на тогавашния украински президент Виктор Янукович да подпише Споразумението за асоцииране на Украйна с ЕС. Той беше обещал европейско бъдеще за Украйна, но беше заплашен от Масква и обърна палачинката, затова хората излязоха на протест. Руснаците в Украйна си имат държава - да ходят там. Турците в БГ си имат държава, ако не им харесва тук или искат да ни се налагат - да си ходят в Турция. Или още по-добре, ако Путин беше дал по 50 000 долара на човек на всеки от 4-те милиона руснаци в Украйна (1 семейство от 4 души би получило 200000 долара) да си купят имот в Русия и да се преселят там, щеше да му излезе по-евтино (200 милиарда долара, колкото руски пари са блокирани в Западни банки и колкото щети е нанесла Русия в Украйна, без да броим загиналите от двете страни) отколкото да води тая война. Ако утре Радев бъде привикан в Москва и после обяви излизане на БГ от ЕС и аз ще изляза на боен протест. Рассия напада Украйна, Грузия, Молдова, Чечения, Афганистан, Чехия, Унгария, Полша, Финландия, България, Швеция, Османската империя, Румъния (през 1853 и през 1944), китайски Източен Сибир, води многобройни войни с Иран. На прима виста само за тия се сещам. Едва през 1783 г. Крим става руски, владели са го до 1953 г., или едва 170 години, пък уж бил изконна руска земя, голям смях. По тая логика кога ще върнат Кьонигсберг (Калининград) на германците, той е бил немски по-дълго отколкото Крим е бил руски. Да върне и Карелия на Финландия. Да върне Абхазия, Южна Осетия на Грузия. Да върне Курилскте острови на Япония, и т.н.
  • 1
    7
    123
    иване бъркало и ти няма да се умириш скоро така като гледам. русия ти яде закуската и шиба дъщеря ти. така си озлобял. прадядо ми викаше "недей рева на чужд гроб". всички олигофрени наоколо и назапад точно това правят, реват на чужд гроб
  • -6
    6
    аха
    значи проруския янукович дето сра у златен кенеф е ок, проамерикански президент не е ок. викам тая работа да я оставим украинците да си я решават а? русия много обича да се бърка в чужди държави и да контролира политиците й. този път не й се получи
  • 8
    5
    До daskal:
    Не вярвам да си толкова тъп, че да не разбираш как лека полека ни подготвят за война с Русия. А следващата стъпка ще бъде пращане на българи на фронта. Първо, инструктори, после доброволци, а за накрая гледай в Телеграм как мобилизират сега мъжете в Украйна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари