Светослав Каменов запази хладнокръвно мълчание в съдебната зала

0

Петима съдебни охранители конвоираха окования с белезници на ръцете и краката Светослав Каменов, обвинен за убийството на красивата рейнджърка Десислава Стоянова.

При въвеждането му в съдебната зала той запази хладнокръвно мълчание, а лицето му остана каменно. Не отговори на нито един журналистически въпрос.

Каменов беше доведен в съда по искане на прокуратурата, която настоява магистратите да му наложат постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. Мъжът е на 42 години, роден в Сопот, но живеел в района на Мездра. Осъждан е за неплащане на издръжка и за подаване на неверен сигнал, но е реабилитиран.

Съдията отложи началото на заседанието с половин час, през който адвокатката на Каменов да се запознае с материалите по случая, информира Марица.

Светослав Каменов беше задържан на 6 декември край врачанското село Зверино, след като се е укривал няколко дни. Към момента се лансира версията, че Десислава му е дала колата си за ремонт, а вместо това той я предал за скраб в автоморга и взел парите. Тя е убита на 30 ноември. Каменов е дал частични показания и се очакват изненади. Той е завел полицаите до вилата, в която скрил трупа на рейнджърката.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари