Свекървата на играещата кючек върху линейка Катя: Малко беше пияна

0
Шокиращ случай от село Градец, където жена танцува върху линейка
Шокиращ случай от село Градец, където жена танцува върху линейка Снимка: bTV

Шокиращ случай от село Градец, където жена танцува върху линейка

Светкавична реакция на институциите, след шокиращ случай от село Градец, където жена играе кючек, покатерила се върху линейка, предаде bTV.

От полицията в Сливен се самосезираха и започват разпити на свидетели, а срещу жената е образувано досъдебно производство за хулиганство.

Случаят е от месец май, когато спешен екип от центъра в Котел тръгва към село Градец по сигнал за жена в тежко състояние.

Заради тесните улици шофьорът спира линейката и с лекаря тръгват пеш до адреса. След прегледа се връщат и влизат в линейката, но се оказват блокирани, защото жена играе кючек върху автомобила.

„Ние се качихме да се прибираме, но нямахме възможност да тръгнем, защото ще падне и пак ние ще сме виновни. Много случки имаме, но този беше най-зрелищен”, обясни шофьорът Станислав Бранков.

Отиваме с голи ръце, редно е да има и полиция с нас“, добави той.

Така единствената линейка на спешния център в Котел чака, докато кючекът свърши и жената слезе от колата. Тя се казва Катя от рода на Борисовите. Добре позната е на полицията в Градец.

На адреса откриваме само свекървата ѝ, защото цялата фамилия е на сезонна работа в чужбина.

Като се качи на линейката какво да направим ние? Малко беше пияна, но аз не знам“, каза тя.

Катя Сунгарска от столичната спешна помощ разказа, че екипите постоянно срещат агресивно поведение в тези квартали.

Всички в централата на спешна помощ изтръпват, защото знаят, че линейката ще бъде блокирана с часове вътре. От всички къщи започват да прииждат болни хора, за да ги прегледат безплатно на място“, обясни Сунгарска.

От полицията в Сливен казаха, че по образувано досъдебно производство жената ще бъде разпитана след връщането си от чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Пенчева
    Тая долна и гнусна циганка не могат ли да я пипнат още сега докато си е в чужбина, че ше я чакат докато се върнела. Ами ако не се върне? И оня Северин убиецът на журналистката Виктория и той избягал след престъплението в чужбина и чак после го намериха. Циганорите са мръсна самовлюбена и високомерна сган и за тях е малко да ги утепат. Трябва целият цигански Градец да сринат до земята с булдозери!
  • 16
    1
    Фртио
    Ако е била пияна,защо не се хвърли от някоя скала!!!Боклук мръсен!!!Да се накаже,да се подведе под отговорност,да се изолира този микроб!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари