Суеверия за 2024 година

5
Следващата година ще бъде високосна
Следващата година ще бъде високосна

Следващата година ще бъде високосна

Високосните години са години, които имат 366 дни, вместо стандартните 365. Те се случват на всеки четири години, с изключение на годините, които са кратни на 100, но не и на 400.

В много култури високосните години се смятат за лоши години, носещи лош късмет. В България, например, се смята, че през високосна година не трябва да се сключват бракове, бременните жени не трябва да се подстригват, а младите семейства не трябва да купуват ново жилище или друго имущество.

Има и някои положителни суеверия, свързани с високосните години. Например, се смята, че хората, родени на 29 февруари, са богоизбрани и специални.

Какво мислите вие? Късметлийски ли са високосните години?

Който не вярва в суеверия, не смята, че високосните години са лоши или добри. Те просто са години, които имат един допълнителен ден.

Много хора вярват в тези суеверия и се придържат към тях. Ако вие сте един от тях, тогава е добре да следвате тези правила, за да си осигурите късмет през високосна година.

Но ако не вярвате в суеверия, тогава можете да правите каквото си искате през високосна година. Няма нищо лошо в това да се ожените, да се преместите в ново жилище или да започнете нов бизнес през високосна година.

В крайна сметка, късметът е в ума на човека. Ако вярвате, че високосната година ще ви донесе лош късмет, тогава най-вероятно ще бъде така. Но ако вярвате, че тя ще ви донесе късмет, тогава и тя ще бъде такава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари