Студентските купони продължават

0
Засилено присъствие на полицаи и охранители следят за спокойното протичане на празника
Засилено присъствие на полицаи и охранители следят за спокойното протичане на празника

Засилено присъствие на полицаи и охранители следят за спокойното протичане на празника

Стотици студенти от цялата страна избраха да отпразнуват 8 декември във Велико Търново. Ресторанти, барове и нощни клубове бяха резервирани от месеци, а полицията се ангажира с опазването на реда и спокойното протичане на празника.

Близо час преди този нощен клуб във Велико Търново да е отворил, пред него се извиха опашки от празнуващи студенти.

"Бяхме на ресторант, много хубаво беше. Четири момичета сме. Много яко. Аз съм за първи път студентка и представям си го добре, нормално, надявам се да няма проблеми и издънки", казва момиче, цитирано от Bulgaria ON AIR.

"Много добре, напихме се. Много весело, изпълнено с много настроение, надявам се да си изкараме и много добре на дискотеката", сподели Катерина Кирилова.

През седмицата служители на МВР проведоха срещи с управители на нощни клубове и заведения, на които обсъдиха спокойното протичане на празника. Пред заведенията имаше засилено полицейско присъствие, засилена беше и охраната.

"Както всяка година на студентския празник имаме страшно много резервации от други градове, половината заведение е капарирано. За целта сме удвоили охраната, за да няма струпване на КПП пункта и да няма и проблеми. За настроението тази вечер сме поканили гости DJ – трима на брой, както всяка година до много ранните часове да продължи купонът", каза управител на нощен клуб Валентин Николов.

Тази година празникът на студентите продължава до неделя. Много от тях са категорични, че когато отпочинат след купона в нощните клубове ще разгледат и музейните обекти и забележителностите във Велико Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари