Студент сложи край на живота си на рождения си ден

27
20-годишният Валентин не могъл да понесе трагедията с майка му, която се самоуби преди 3 години
20-годишният Валентин не могъл да понесе трагедията с майка му, която се самоуби преди 3 години Снимка: Фейсбук

Не могъл да понесе трагедията с майка му, която се самоуби преди 3 години

Страшна трагедия потресе близките на 20-годишния студент от Пловдив Валентин Белев, който навръх рождения си ден вчера е сложил край на живота си. Пробол се е няколко пъти с нож, като фатален е бил ударът в сърцето, потвърдиха от пловдивската полиция, предава в. "24 часа".

Валентин учи право в Нов български университет и все още не е ясна причината да прибегне до фаталния избор. Той е син на д-р Галина Арабаджиева, която също сложи край на живота си на 27 февруари 2019 г. Според колегите й изпаднала в тежко психическо разстройство и се хвърлила от 7-ия етаж.

Сега подобен път избрал и синът й, но незнайно защо. Една от версиите е, че приел много драматично смъртта на майка си и не успял през тези три години да я преодолее.

Баща му също е лекар и работи в престижна пловдивска болница. Той е буквално съкрушен, твърдят колегите му.

Сигналът за намереното безжизнено тяло в дома на момчето е подаде на тел. 112 вчера. Пристигналите на място полицаи и медици само констатирали смъртта.

Според полицията няма данни за насилие.

Десетки негови колеги са шокирани и не са на себе си. "Спи спокойно вечния си сън, Валка! Ще ни липсваш много. Бог да те прости", пишат те на профила му.

По думите им нищо не издавало, че ще посегне на живота си. Обичал да спортува и да катери върхове. 

"Не покоряваме планината, а самите себе си", гласи негов пост на 4 септември 2021 г., когато е изкачил връх "Мусала". Бил е любител и на животните. Събирал се с приятели, а снимките му показват, че е усмихнат и ведър.

Бог да го прости!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари