Студено и ветрово ще е времето във вторник

0
Минималните температури ще са предимно между 1° и 6°, а максималните – между 6° и 11°
Минималните температури ще са предимно между 1° и 6°, а максималните – между 6° и 11°

През следващото денонощие ще се задържи облачно, на отделни места със слаби валежи от дъжд

Утре след обяд над крайните югозападни райони облачността за кратко ще се разкъса и намалее. Ще духа до умерен, в югоизточните райони и по Черноморието временно силен североизточен вятър. Минималните температури ще са предимно между 1° и 6°, а максималните – между 6° и 11°, малко по-високи по Черноморието. Това съобщиха от НИМХ, предаде Фокус

Над Черноморието ще е облачно, на места главно по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. Ще духа умерен, временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 11-13°. Температурата на морската вода е 13-15°. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще се задържи без съществена промяна.

Над планините облачността ще е по-често значителна. На места слабо ще превали, над 1600 метра дъждът ще преминава в сняг. Ще духа умерен, временно силен изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около 0°.

В сряда вятърът ще отслабне, облачността ще е предимно значителна, почти без валежи. В четвъртък вятърът за кратко ще се ориентира от югозапад, ще има и временни разкъсвания и намаления на облачността, дневните температури ще се повишат с 2-3 градуса. По-късно през деня ще от запад-северозапад ще започне да прониква студен въздух, облачността отново ще се увеличи и през нощта срещу петък на отделни места ще превали слаб дъжд. В петък ще бъде ветровито и предимно облачно, ще има и изолирани слаби валежи от дъжд. Хладно, с максимални температури между 7° и 12°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари