Студен и дъждовен петък

1
Преди обяд валежите ще започнат да спират, най-късно и в планините
Преди обяд валежите ще започнат да спират, най-късно и в планините

Преди обяд валежите ще започнат да спират, най-късно и в планините

През нощта ще остане облачно, на места със слаби валежи от дъжд. След полунощ и в сутрешните часове, на отделни места, главно в Западния и Централния Предбалкан, е възможно дъждът временно да премине в сняг. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Преобладаващите минимални температури ще са между 0° и 5°.Утре още преди обяд валежите ще започнат да спират, най-късно и в планините. Облачността над по-голямата част от страната ще е значителна, но след обяд от запад ще се разкъсва. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който вечерта ще стихва. Максималните температури ще са предимно между 5° и 10°, в Русе- около 8°.

В планините ще бъде облачно с валежи от сняг, през деня под 900-1000 m - дъжд, които до вечерта в повечето райони ще спрат. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 3°, на 2000 m - около минус 3°.

По Черноморието облачността ще е значителна и на места ще превали дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 7°-8°, близки до температурата на морската вода

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари