Строителят се извини за забавения ремонт на улица “Чипровци“

2
„Пътинженеринг“ АД - Русе обеща да възстановят движението до 16 юни
„Пътинженеринг“ АД - Русе обеща да възстановят движението до 16 юни

„Пътинженеринг“ АД - Русе обеща да възстановят движението до 16 юни

Фирма „Пътинженеринг АД - Русе, поднесе извиненията си към русенци за забавения ремонт на улица “Чипровци“. Оттам съобщиха и сроковете, в които движението ще бъде пуснато отново.

„Поднасяме искрените си извинения за причинените неудобства, създадени покрай ремонта на улица „Чипровци“. Поради временно прекъсване на производството на инертни материали строителните дейности по улица „Чипровци“ бяха намалени.", казаха от „Пътинженеринг АД, цитирани от Русе Медиа.

"Най-късно от понеделник 06.06.2022г. възстановяваме дейностите в пълен капацитет, като асфалтовите работи ще приключат най-късно до четвъртък 09.06.2022г, маркировката ще положим най-късно до 16.06.2022г., след което движението по ул. „Чипровци“ ще бъде възстановено", обещаха от фирмата изпълнител.

"Ще направим всичко възможно тези срокове да бъдат съкратениБлагодарим Ви за търпението и разбирането“, заявиха от фирмата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    младен иванов
    Вече сме 1 юли,Чипровци още не е довършена.Да викаме Гинес,това е нов световен рекорд по ремонт на улица.До догодина дано да се натуткат да я довършат,марлячи.
  • 6
    3
    плюс-минус
    Като минавам по участъка на "Чипровци", който все още се ремонтира, винаги забелязвам един човек да работи, няколко души около него, го наблюдават.
  • 12
    2
    русенец
    Че какво да коментираме? Пътинженеринг е една от фирмите в Булгаристан, които са създадени от правилните другари и печелят апетитните търгове. Русе-Шумен го правиха те, за три години се скапа. Да видим ул."Чипровци" за колко сезона ще се скапе.
  • 6
    1
    Хан Крум
    Големи лъжи.Изненадам съм,че няма коментари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари