Стреляха по магазин на Лионел Меси

1
Престъпници изнудват футболиста за пари, предполагат аржентинските медии
Престъпници изнудват футболиста за пари, предполагат аржентинските медии Снимка: Facebook

Престъпници изнудват футболиста за пари, предполагат аржентинските медии

Неизвестни стреляха по аржентински супермаркет, собственост на съпругата на Лионел Меси - Антонела. Те оставиха и зловещо послание към суперзвездата на световния футбол, предаде bTV.

Нападателите се приближили с мотор и открили огън от мотор по затворения по това време магазин в Росарио. Те записали с десетки куршуми металните щори над входната витрина.

Полицията открила и съобщение, написано на ръка върху плик с дървени въглища. "Месиу, чакаме те. Явкин е наркотрафикант, той няма да те защити."

Очевидно става дума за Пабло Явкин - настоящият кмет на Росарио. Според местните медии престъпниците вероятно изнудват за пари седемкратния носител на Златната топка.

Въпросният супермаркет Supermercado Unico принадлежи на семейството на Антонела и се предполага, че се управлява от неин братовчед.

Меси има огромно имение в покрайнините на родния си град, наречено Крепостта. то разполага с кино зала, фитнес и подземен гараж за 15 автомобила. Сватбата му с любимата се състоя в местен хотел през юни 2017 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари