Стрелба по блок в столичен квартал

0

Снимки, публикувани във Facebook, показва нанесени щети по апартаменти в блок 308 в квартал "Света Троица"

Неизвестно лице е открило стрелба в столичния квартал "Света Троица". Това става ясно от снимки, публикувани в социалните мрежи.

Борис Георгиев уточнява, че инцидентът е станал около блок 358, тъй като там са нанесени щети по прозорците на апартаменти на ниските етажи. Става ясно, че стрелбата е извършвана в продължение на няколко седмици.

Все още няма повече информация оръжието или причината за това. Според част от коментиращите се касае за въздушна пушка, докато други смятат, че става въпрос за бойно оръжие.

Авторът на публикацията уточнява, че сигнал е подаден до полицията и призовава да се намери извършителят, преди някой да пострада.

"Пиша този пост до всички съкварталци и по-конкретно до живущите в бл. 358. От няколко седмици насам забелязвам увеличаващ се брой дупки от огнестрелно оръжие по прозорците на стълбището на бл. 356.

Обръщам се към живущите в бл. 358, тъй като очевидно изстрелите са направени от север и вашият блок е единственото възможно място откъдето може да се случи това.

Важно е да кажа, че полицията е уведомена и е направен оглед и са взети доказателства, но докато извършителят бъде установен, искам да отправя апел към всички живущи в блока да вразумят изрода, който стреля, ако случайно имат подозрения кой би могъл да бъде той и да съдействат на разследването, докато някой не е пострадал.

Нека изключим материалните щети и се съсредоточим върху факта, че щетите са предимно по ниските етажи, където ежедневно преминават десетки хора. Освен това част от апартаментите разполагат с помещения със северно изложение и силно се надявам някой да не пострада."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари