Стоян Тончев: В цяла България масово се уволняват и репресират хора, участвали в протестите

3
Моля, не натрапвайте и не тиражирайте във Фейсбук брътвежите на службогонци и хора в трудови или служебни правоотношения с властта, било то общинска или държавна!  Чуйте хората по площадите, чуйте пострадалите!
Моля, не натрапвайте и не тиражирайте във Фейсбук брътвежите на службогонци и хора в трудови или служебни правоотношения с властта, било то общинска или държавна! Чуйте хората по площадите, чуйте пострадалите!

В цяла България масово се уволняват и репресират лица - физически и юридически, които активно участват в протестите срещу властта.

Такъв е случаят с медсестрата Бойка Атанасова от "Пирогов". Аналогичен е случаят и с артиста Даниел Михайлов от Драматичен тетър - Габрово. Такъв е и с "Хиполенд" и пловдивската винарна. И с редица други - знайни и незнайни, публични и анонимни - отстояващи истината и свободата, борещи се срещу управляващата мафия в България.

Не ме интересува какво казва режисьорът в габровския държавен драматичен театър, някакъв си световно неизвестен Пат(а)ренко (или както там се казва). Той излъга в коментар под мой пост и беше хванат в лъжа!

Не ме интересуват и оправданията на назначението на ГЕРБ за директор на Драматичния театър в Габрово.

Не ме интересуват обясненията на директора на "Пирогов".

Не ме интересуват оправданията на никой, който е назначен на държавна службица от статуквото, защото то няма как да бъде меродавно.

Те за ЗАВИСИМИ.

Къде са артистите от Драматичен театър - Габрово, които също "участвали" на антиправителствените протести и според директора Петко Койчев са много на брой? Защо никой не се показа с името си да защити своя колега? Отговорът е елементарен: защото такива има само във фантазиите на директора. Всички са се покрили като мишоци и си чакат мизерните заплатки!

Моля, не натрапвайте и не тиражирайте във Фейсбук брътвежите на службогонци и хора в трудови или служебни правоотношения с властта, било то общинска или държавна!

Чуйте хората по площадите, чуйте пострадалите!

Тях слушайте!

Стоян Тончев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари