Стотици мотористи се събраха на полигона на ДЗС

1

Мотосезонът в Русе беше открит традиционно с шествие по улиците на града

Стотици мотористи се събраха на един от полигоните извън Русе, за да тръгнат организирано, водени от полицейски коли, на традиционното си шествие, предава БНТ.

Те обиколиха централните улици, спазвайки правилата, като по този начин апелираха и към останалите участници в движението да бъдат отговорни на пътя, за да няма фатални произшествия.

Организаторите от мотоклубовете "Lowlanders" - Русе и "Дунавски братя" се обърнаха и към своите колеги с пожеланието да посрещнат заедно един добър сезон, изпълнен с емоции и километри, както и с откриването да покажат на всички жители и гости на Русе, че мото обществото съществува.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Петър
    90% от идиотите с мотори не им се вижда номерът отзад за това нарушение защо няма наказание никой не ги санкционира кат защо спите бе нещастници за какво ви плащаме заплати
  • 1
    5
    Селянин
    Всичко, което пожелавате на тези момчета да ви се връща на вас. Що за хора сте да пожелавате смърт? Баси шибаното общество...
  • 2
    4
    до 3
    А ти какво предлагаш? Да ги молим да пазят тишина ли? Бе да умират , тяхната мамица!
  • 8
    3
    7777
    Няма нужда чак от такива крайни пожелания. А иначе, че някои са за е**не няма никакво съмнение.
  • 10
    2
    русенец
    "Традиционно"??? Да реват като изоглавено по улиците на града и да си правят гонки? Това либийския осеменител на общинарки ли го разреши? Искрено им пожелавам поне половината да гледат цветята откъм корените! АМИН!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари