Столичен криминалист е новият зам.-директор на МВР - Русе

5
Дими Първанов Иванов е назначен за заместник-директор и началник на отдел „Криминална полиция“
Дими Първанов Иванов е назначен за заместник-директор и началник на отдел „Криминална полиция“ Снимка: МВР - Русе

Дими Първанов Иванов е назначен за заместник-директор и началник на отдел „Криминална полиция“

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, от 18 март 2024 година, комисар Дими Първанов Иванов е назначен за заместник-директор и началник на отдел „Криминална полиция“ при Областна дирекция на МВР - Русе.

Днес той бе официално представен пред ръководството на областната дирекция от старши комисар Пламен Първанов, директор на ОДМВР – Русе.

Дими Иванов е роден на 12 август 1981 г. в гр. София. Работи в системата на Министерството на вътрешните работи от 2002 г., като е преминал през различни структури на ведомството. През 2002 г. започва работа в „Охранителна полиция“ в 9 РУ – София; от 2006 г. в сектор „Издирване“ на криминална полиция в СДВР; от 2010 г. в сектор „Убийства“ в столичната дирекция; от 2015 до 2021 г. в ГД БОП като началник на сектор и началник на отдел „Контратероризъм“; от 2021 г. до назначаването му за заместник-директор на ОДМВР – Русе е заемал ръководна длъжност в РДГП „Аерогари“ – София.

Преминал е редица български и международни курсове и специализации в областта на правоприлагането и сигурността, награждаван е многократно за постигнати високи резултати в служебната си дейност.

Явор Димитров, който досега заемаше длъжността заместник - директор на ОДМВР – Русе, е преназначен на ръководна длъжност в сектор „Криминална полиция“ към Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    Мюмюн
    Този е от мюсюлмански братя.
  • 8
    11
    Мдаааааа
    Успешно може да се внедри, като радикален ислямист на прикритие :)))
  • 12
    10
    aha
    Този са го пратили тука да следи по границата дали ''всичко е точно''. Не се лъжете, че е пратен да направи живота на хората по-добър. Той е на друга хранилка.
  • 3
    9
    до 6
    а дано да разследват Кмета, че нещо много се е забъркал с неправилните хора и много бързо почна да забогатява на гърба на хората.
  • 8
    8
    Дано
    като зам.директор да извърши проверка кой с какво се занимава от страна на служителите, а не като Явор Димитров да се опитва да ги покрива, да преразгледа работата на Вътрешна сигурност по отношение на сигналите, за закононарушения на служителите, които са били неглижирани досега от същия. Дано, дано, дано, ама...надали. Препоръчвам на първо място да направи случайна проверка как се спазват Вътрешните правила за документооборот в системата на МВР и дали не се създават документи в нарушение на същата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари