Столичанин заключва колата си като Мистър Бийн

6
Старият автомобил на хитрия шофьор е заключен с катинар
Старият автомобил на хитрия шофьор е заключен с катинар Снимка: Facebook

Старият автомобил на хитрия шофьор е заключен с катинар

За здравината на машините от предходните десетилетия вече се носят легенди.

Въпреки че някои от обичаните модели гонят 30 години, те продължават да бъдат честа гледка по родните пътища, пише Glasnews.

Понякога обаче с колите от по-старите генерации може да възникнат неочаквани неприятности и дразнещи проблеми. От различни технически повреди, че дори и до малки, но дразнещи неразбории с части от купето.

А тук изкача сериозно затруднение. Части може съвсем да не се намерят, а ако ги има - цената им да значителна. Въобще - шофьорски неволи...

Затова и водачите не се страхуват да бъдат креативни, а именно подобна е случката, на която се натъкнал столичанин някъде в "Хаджи Димитър".

На паркинга на голям магазин стоял червен седан - нищо необикновено, но вратата на машината била оборудвана с хитро приспособление.

Метални планки, боядисани също в червен нюанс, се мъдрели под дръжката на вратата. Те били заключени с катинар. Функционалността е абсолютно ясна, а находчивостта на стопанина на машината изненадва. Изглежда той е решил въпросът с вероятния проблем със заключването бързо и лесно.

Необикновената гледка, разбира се, се озовава във Facebook, където разсмива потребителите на социалната платформа.

Стопанинът на возилото не е първият, който прибягва да подобно "иновативно" решение. Преди време друг шофьор - този път от Пловдив, бе заключил с катинар предния капак на малката си кола.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари