Стойка Кръстева е бременна в шестия месец

0
Терминът ѝ е определен за началото на месец юли, когато, в разгара на лятото, се очаква да даде живот на момиченце
Терминът ѝ е определен за началото на месец юли, когато, в разгара на лятото, се очаква да даде живот на момиченце Снимка: Фейсбук

Хубавата новина, че 36-годишната двукратна европейска шампионка от Добрич ще стане майка разкриха нейните родители, говорили пред камерите на Нова телевизия

Те споделиха още, че в момента дъщеря им е в шестия месец на своята бременност, което означава, че терминът ѝ е определен за началото на месец юли, когато, в разгара на лятото, се очаква да даде живот на момиченце, пише  Dir.bg

То ще бъде първа рожба за Стойка и съпруга ѝ Борил, работещ като инженер, които минаха под венчилото през 2019 година, вричайки се във вечна любов един на друг в Тетевенския Балкан на автентична церемония с народни носии. Всъщност, напълно сигурен тяхната любов, нейната партньорът ѝ предлага брак точно след едно от най-важните събития в кариерата ѝ, а именно Европейското първенство, състояло се в София през 2018 г.

По онова време в организацията на изненадата му съдейства Федерацията по бокс, уреждайки той да се появи от входа на съдиите в края на финалния мач. Така Кръстев излиза неочаквано пред погледите на цялата зала, за да поиска официално ръката ѝ, докато избраницата му все още е на почетната стълбичка. Той ѝ поднася годежния пръстен, отправяйки към нея най-важния въпрос, който един мъж може да зададе на една жена, а отговорът ѝ е "Да".

Първата годишнина от сватбата си посрещат разделени, защото по това време тя се намира в Токио, а тъй като той е възпрепятстван да тръгне с нея, остава в жилището им, приковал поглед към малкия екран, молейки се половинката му да спечели, сбъдвайки своя най-съкровен блян, както всъщност и става. Преди изявата ѝ, двамата говорят по телефона, като през цялото време Броил ѝ оказва своята подкрепа и не спира да ѝ вдъхва кураж и увереност.

Неотдавна той сподели, че когато съпругата му е в почивка, през жаркия сезон двамата ходят за риба, а в зимните дни - на ски. По думите му се възползват от всяка възможност да пътуват, обикаляйки страната, като често обичат да отскачат до село, където си почиват пълноценно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ОПГ ГРОБ
    Сигурно я е заплодил гуруто й Джипки Бибитков докато ходи да му се кланя заедно със свинята Крадлев! Важното е да се роди живо и здраво, пък може да се уреди с многомилионна вила в Барселона!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари