Стивън Кинг намекна за продължение на поредицата "Талисманът"

1
Стивън Кинг и Питър Строб издават "Талисманът" през 1984 година
Стивън Кинг и Питър Строб издават "Талисманът" през 1984 година Снимка: кадър You Tube / CBS Mornings

Стивън Кинг и Питър Строб издават "Талисманът" през 1984 година

Любимият автор на ужаси Стивън Кинг намекна, че може би е готов да продължи поредицата "Талисманът", която е съвместна работа между него и покойния Питър Строб.

Кинг говори за потенциалната трета част на поредицата от две книги при неотдавнашно участие в подкаста Talking Scared, като сподели, че Строб е споделил някои идеи, които е имал за трета книга, преди да почине. Кинг каза: "Той ми даде наистина страхотна идея, а аз имах някои свои идеи", като добави, че това ще бъде "дълга книга", ако в крайна сметка я напише, информира БГНЕС.

Стивън Кинг и Питър Строб издават "Талисманът" през 1984 г. Тя разказва за младо момче на име Джак Сойер, което се отправя на пътешествие, за да намери талисман, който ще спаси живота на умиращата му майка. По пътя си той попада в паралелна средновековна вселена, известна като Териториите, където има паралелни версии на всички от неговата вселена, известни като "двойници". Джак също така научава, че Кралицата, двойничка на майка му в алтернативната вселена, също умира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    до 2
    Защото е такъв. Друсал е много и си е отворил душата за дявола и за зло. Аз му четох няколко книги и няколко филма гледах като бях на около 14-15. - Salem's Lot - The Dreamcatcher - Duma Key Тогава е тръпката. Човек като порастне и тея историйки стават просто скучни и нелепи. Дори не могат да ме уплашат. От няколко години се опитвам ужаси за лека нощ и винаги заспивам. Просто няма нищо страшно вече в този материален свят, а консумирането на такива неща отваря врати към демони и зло въпреки че не може да се осъзнае. И хората не искат да си отворят очите, да си преглътнат гордостта, искат да вярват на най-големия лъжец - дявола, понеже ги кара да се чувстват добре и се надсмиват над всичко, и го наричат налудничаво въпреки че дълбоко в себе си знаят, че е така.
  • -2
    2
    Росен Гацов
    тоя прилича на психопатите от книгите си
  • -1
    1
    Азбукарче
    Нито го чета, нито гледам филмите му.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари