Стефка Берова ще става баба

0
Дано всичко е наред, та напролет да стана и баба", пожелава си певицата
Дано всичко е наред, та напролет да стана и баба", пожелава си певицата

Дете чака в Рим обещаващата навремето певица Косара Марчинкова, дъщеря на знаменития тандем в естрадата Стефка Берова и Йордан Марчинков, пише "24 часа", като се позовава на майка ѝ, която тъче между София и Рим.

"Дойдох си за десетина дни и пак заминавам. Косара има нужда от мен, бременността ѝ я поизнервя и е друго, когато мама е в съседната стая", разказва Берова.

Преди 10 години дъщеря ѝ оглави представителството в България на международната компания "Грийн пауър" за възобновяеми енергийни източници. После я изтеглят в Рим, след което я пращат в Бостън да отговаря за 23 щата и три канадски провинции.

След 3 години пак се връща в Рим, но на американска земя вече се е появил ухажор бразилец.

"Станаха гаджета с бразилеца и тя забременя. Видяхме бебето на видеозон - щъка, върти се, рита. Викам на Косара: "Ето, Бразилия зове". Таткото е бял, ама знаеш ли, ако има някой чернокож прадядо или прабаба и бебето се роди черно", пита гласно Стефка Берова.

Косара обича свободата и не отваря дума за брак, но таткото всеки ден е на скайпа и често прескача до Рим. Нуждата от майката обаче е незаменима, затова Стефка Берова ще изкара там и Коледа, и Нова година.

"Ще се прибера на 7 януари и на 20 отново съм при Косара. Дано всичко е наред, та напролет да стана и баба", пожелава си певицата.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари