Стефан Софиянски: Божков не е виновен

1
Сватът на бизнесмена подчерта, че доколкото знае, част от делата на Божков за хазарта са спечелени и са отпаднали исканията на всички инстанции
Сватът на бизнесмена подчерта, че доколкото знае, част от делата на Божков за хазарта са спечелени и са отпаднали исканията на всички инстанции Видео: bTV

Сватът на бизнесмена подчерта, че доколкото знае, част от делата на Божков за хазарта са спечелени и са отпаднали исканията на всички инстанции

“Не, не знаех за неговото идване в конкретния ден. Децата ми казаха, че има намерение да се върне, но конкретният ден научих от медиите. Тази тема е чувствителна в семейството и ние не я коментираме”, каза бившият премиер и столичен кмет Стефан Софиянски, сват на Васил Божков, цитиран от bTV.

Вчера Софиянски заяви, че се тревожи за живота му.

Тревожа се за всеки един човек, защото това показно убийство, което имахме преди две седмици дава един друг начин на живот. Дългото време на безвластие, чувството, че няма стабилност в държавата, води до такива събития. Не само с Божков, с всеки може да се случи”, добави Софиянски.

“В цялата ситуация най-деликатно е състоянието на прокуратурата, защото тя сама компрометира обвиненията, отстранявайки Гешев и обвинявайки го в този стил на работа. Сега трябва да покаже друго лице”, смята той.

Софиянски подчерта, че доколкото знае част от делата на Божков за хазарта са спечелени и са отпаднали исканията на всички инстанции.

Той коментира и 19-те обвинения срещу Божков. „Аз смятам, че Божков не е виновен и аргументите са ми, че изведнъж се натрупват 19 дела. А къде е била прокуратурата през времето, когато са се случвали тези събития? Изведнъж започва да ги натрупва”, добави Софиянски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари