Стефан Михов е новият председател на Младежкото обединение в БСП - Русе

1
Мотивацията му да влезе в БСП са левите му убеждения
Мотивацията му да влезе в БСП са левите му убеждения

Стефан Михов бе избран по време на Отчетно-изборното заседание на младежката структура в града.

„МО на БСП-Русе е силна организация с изключително голяма енергия и считам, че мога да я канализирам, за да направим заедно БСП по-силна.“ Това коментира новият председател на МО в БСП-Русе Стефан Михов, избран по време на Отчетно-изборното заседание на младежката структура в града, съобщават от партията

Стефан Михов е на 31 г. Завършил е бакалавър политология и магистър право във Великотърновския университет. Работи в адвокатска кантора като сътрудник. Обича спорта. Член е на БСП от 2016 година. Мотивацията му да влезе в БСП са левите му убеждения и разбирането, че това е най-устойчивата партия в българския политически живот.

На заседанието присъства и народният представител Крум Зарков, който пожела на младите социалисти да бъдат дръзки, за да поведат БСП напред.

В програмата, с която Стефан беше избран, се залага на привличане на нови членове и повишаване на тяхната активност, в т.ч. участие в подкрепа на общинските съветници и кмета Пенчо Милков; активизиране на контактите с народните представители и с представителите на БСП в Европейския парламент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари