Старейшините в Русе ще заседават присъствено

1
18-ото заседание на Общинския съвет ще се проведе този четвъртък, 25 февруари, в зала „Свети Георги“ в сградата на Община Русе
18-ото заседание на Общинския съвет ще се проведе този четвъртък, 25 февруари, в зала „Свети Георги“ в сградата на Община Русе Снимка: ОбС Русе

Общински съвет – Русе ще заседава присъствено. Това решение се взе на председателския съвет след гласуване на избор между присъствено и онлайн заседание

18-ото заседание на Общинския съвет ще се проведе този четвъртък, 25 февруари, в зала „Свети Георги“ в сградата на Община Русе.

На предстоящата сесия ще бъдат разгледани 21 точки, като 1 е внесена като извънредна.

На председателския съвет беше постигната и договорка относно промяна на датата на провеждане на редовната мартенска сесия. С оглед на това, че извънредната сесия за бюджета ще бъде проведена на 9 март, председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев внася предложение вместо на 18 март, 19-ото заседание да се състои на 25 март.

Така постоянните комисии ще бъдат в седмицата преди това, тоест от 15 до 18 март, а през първата седмица на м. март ще се проведат заседанията на комисиите за извънредната сесия.

Предвид ограничителните здравни мерки, за предстоящото заседание ще има изискване към присъстващите в зала „Свети Георги“ – всички ще трябва да имат предпазна маска KN-95, както и предпазни ръкавици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари