Станка Златева: Време е да се отказвам

0
Сигурно ще издържа още година, но след две-три загуби виждаш, че нещата не са така, както трябва да са
Сигурно ще издържа още година, но след две-три загуби виждаш, че нещата не са така, както трябва да са Видео: БГНЕС

"Вече свикнах да губя. Или остарях и е време да се отказвам. Сигурно ще издържа още година, но след две-три загуби виждаш, че нещата не са така, както трябва да са. Май остарях и за ядосване", заяви Станка Златева.

Златева приключи участието си в европейските олимпийски игри в Баку още на старта. Тя загуби от Ясемир Адар в осминафиналите в категория до 75 килограма в турнира по борба. Днес тя се завърна в България и не скри разочарованието си от своето представяне.

"Туркинята я надвих в България на турнира "Дан Колов" и вероятно това ми попречи - не бях в България. Това ми тежи и нямах такъв хъс. Грешката си е изцяло моя. Не успях да се мобилизирам и просто не знаех за какво излизам на тепиха. Валентин Йорданов ми каза, че не съм човек, който трябва да губи. От едно известно време започнах много да греша, но се случиха разни такива неща... България си е България и тук се чувствам по-добре, не знам... Да, доста фаворитки загубиха. Това е психическо пренавиване, както при мен на олимпиадите. Там не ми върви изобщо. Да сме живи и здрави... Аз давам всичко от себе си, но като не се получава. Много взех да греша вече. Да не прекалявам, че ще вземат да ме намразят хората. Давам всичко от себе си, наистина! Искам да съм най-добрата, но при спорта е така. Един път няма да си подготвен, друг път нещо психически няма да е наред. Трети път ще сбъркаш и така е в спорта. Радвам се, че има момичета от България с медали. Те сега започват. Аз не мисля, че някой ми се сърди! Аз се сърдя сама на себе си, защото знам, че сама съм си виновна. На тренировките точки не давам на никого и има нещо, което ми пречи на състезанията. Има нещо, което ти пречи на състезание и аз съм длъжна като спортист да разбера какво е това и защо не мога да се мобилизирам. С повечето съпернички съм се хващала на тренировки и не са ми взимали точка. На състезание не се получава. Психолог ми трябва. Това е жалка история, не знам", заяви още Станка Златева.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари