Станислав Балабанов: Задкулисно се е договорило политическо правителство с втория мандат

0
ИТН ще е опозиция на подобно управление с „връткане“, добави той
ИТН ще е опозиция на подобно управление с „връткане“, добави той Видео: bTV

ИТН ще е опозиция на подобно управление с „връткане“, добави той

Безпринципна подкрепа никога няма да дадем и няма да се ротираме или сиреч връткаме в името на някакви задкулисни цели. Така че логично снощи нашия лидер в публичното пространство да изрази позицията си.“ Това коментира в ефира на bTV Станислав Балабанов след като снощи председателят на „Има такъв народСлави Трифонов оттегли подкрепата си за ГЕРБ.

По думите му след връщането на първия мандат се е видяло, че задкулисно е имало договорки.

Говориш как експертите трябва да извадят държавата от криза, а се оказа, че някъде задкулисно се е договорил предварително политическо правителство с втория мандат. Най-вероятно в този кабинет може да има политическо присъствие с това ротиране, може и да видим Асен Васил в ролята на финансов министър“, обясни той.

Балабанов прогнозира, че правителството на ГЕРБ - СДС и ПП - ДБ ще е на алчността.

Никога не можем да позволим държавата да бъде управлявана от Кирил Петков или Асен Василев. Сега ПП ще пази Бойко Борисов от главния прокурор. С днешните си постъпки Денков и Габриел дават възможност за легитимация“, каза още той и обяви, че ако Асен Василев бъде финансов министър, ИТН ще бъдат опозиция. Един главен прокурор чак сега започна да говори“, коментира още Балабанов.

Според него ИТН в последните две години е свършила много неща.

Първо моделът ГЕРБ - заради нас Бойко Борисов, никога повече няма да е министър-председател. Видяхме, че днес благодарение на ИТН се показаха трусовете в съдебната власт. Дали ако ИТН не се беше появила в публичното пространство и не започна да чегърта още по време на протестите този модел, дали днес главният прокурор щеше да се държи по този начин, или дали личност като Мария Габриела щеше да бъде поставяна в такава ситуация“, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Неразбрал
    Балабанче,ГЕРБ,ДПС и ИНТ не е ли под едно командване....
  • 5
    1
    Песимист
    Благодаря ви,че така" изчегъркахте" ГЕРБ,че не мога, дори в архив да намеря нещо за него...Благодаря ве ИНТ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари