Станислав Балабанов: Ще направим всичко възможно тези хора да спрат да управляват

0
ИТН ще направи това, което е обещал, за да може хората да са спокойни
ИТН ще направи това, което е обещал, за да може хората да са спокойни Снимка: БГНЕС

ИТН ще направи това, което е обещал, за да може хората да са спокойни

Ще направим всичко възможно всички социални мерки от бюджета да се случат в законовия срок. ИТН ще направи това, което е обещал, за да може хората да са спокойни. Това каза пред журналисти депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов, цитиран от Novini.bg.

Надявам се бюджетът да мине на първо четене без проблем. Между първо и второ четене могат да бъдат направени допълнителни предложения, добави той.

Той обяви, че от партията ще направят предложение първа точка на днешното парламентарно заседание да е изслушване на външния министър в оставка Теодора Генчовска, на което да бъдат разсекретени секретни разговори за започването на преговори за членство на Република Северна Македония в Европейския съюз. Според Балабанов тези разговори "осветяват" премиера Кирил Петков и го уличават в лъжа. На предишното заседание председателят на парламента Никола Минчев направи всичко възможно това да не се случи, заяви Балабанов.

"Ще видим как ще постъпи председателят на парламента днес. Ако отново го саботира, това ще е престъпление срещу националния интерес", каза още депутатът от ИТН.

По думите му, колкото по-бързо правителството подаде оставка, толкова по-добре за българското общество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари