Станислав Балабанов: Ракета се взриви на 200 метра от нас в Киев

2
В Буча давахме изявленията си над един масов гроб, това беше потресаващо, разказа още депутатът от ИТН
В Буча давахме изявленията си над един масов гроб, това беше потресаващо, разказа още депутатът от ИТН Снимка: Кадър от bTV

Ракета се е взривила на 200 м от българската делегация при посещението ѝ в Киев.

Това разкри депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов в „Тази събота“ по bTV.

"Веднага ни вкараха в бомбоубежище. Прекарахме там половин час. Трябваше да се изчака дали обстрелът няма да продължи в по-голяма близост, защото предишните дни руските войски обстрелваха жп гари. След това потеглихме в пълна тъмнина от съображения за сигурност", разказа Балабанов. 

Трябваше да идем на място, за да се уверим с очите си как изглежда една страна от Европа по време на война в 21 век. Гледките са ужасяващи и всичко това се случва само на 300 км от България. Европейци и християни, като нас, в момента плащат цената на войната с живота си“, заяви Балабанов.

Тези 48 часа минаха като години, в някои райони изглеждаше все едно животът е спрял, това показваше цялата тази разруха. В Буча давахме изявленията си над един масов гроб, това беше потресаващо. Украинският народ наистина има нужда от помощ и изобщо не говорим само за оръжия, а и за хуманитарна, медицинска и морална подкрепа“, каза още Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Валентин Василев
    Герой! Навярно си бил и реприсиран от Комунистическия режим? Дядо казваше , "НЕ ТАМ!"
  • 7
    3
    зрител
    Добра постановка ви е направил зеленясалият актьор
  • 11
    2
    Геро
    Нека да не правим такива коментари "да беше ви ударила", а да попитаме "напълнихте ли гащите" и разбрахте ли какво се случва там, както и втори път скоро ще направите ли такава екскурзия в Украйна. Не като скапаняшката ви работа в Народното събрание, нали.
  • 16
    1
    Цмфк
    Да беше ви ударила по добре!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари