Станимир Станчев е кандидатът на СДС за кмет на Русе

0
Станчев ще води и листата, а след него са Елеонора Николова и Свилен Иванов
Станчев ще води и листата, а след него са Елеонора Николова и Свилен Иванов Снимка: Facebook

Станчев ще води и листата, а след него са Елеонора Николова и Свилен Иванов

СДС регистрира листата си с кандидати за общински съветници за предстоящия вот на 29 октомври, предава Дарик радио.

Станимир Станчев е кандидатът за кмет на СДС Русе. Той ще води и листата, а след него са Елеонора Николова и Свилен Иванов.

Станимир Станчев два мандата е бил общински съветник от СДС - Русе. Той има административен и управленски опит, бил е заместник областен управител в периода 2014 – 2017 г.

Станчев коментира днес, че решението да се впусне в битката за кметския пост е било трудно, но той вярва, че ще получи подкрепата от демократите и всички онези, които искат Русе да има един достоен кмет. Допълни още, че разчита на подкрепата на независимите русенци.

"Поемам ангажимент да служа на общността и да работя усърдно за нейното развитие и подобрение. Поемам ангажимент да потърся отговорност на всеки, който работи в ущърб на града ни", заяви Станчев в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    7
    РУСЕ
    КАТО ЧИТАВ И МНОГО РАБОТЕН ,НАПРАВИ МНОГО ЗА РУСЕ КАТО ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТЕН.
  • -6
    6
    Балканеца
    Изглежда подготвен човека.. 😁
  • 12
    5
    Олее
    А ще те побере ли вратата на кметския кабинет, а да не говорим за стола на кмета, който едва ще издържи на килограмите. За сивото вещество да не говорим, защото то е сериозен дефицит. Иначе дрън-дрън, папа-лапа и трупаме килца.
  • 18
    4
    Олеле
    В тази партия яко се пие.
  • -15
    3
    Жалко
    Жалко ми е, че Наталия Кръстева не е издигната за кандидат кмет на Русе, тя разбира много и е била заместник кмет на Русе
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари