Стана ясна причината за смъртта на жената, починала в Спешното отделение

5
Нелекуван рак на белия дроб е вероятната причина
Нелекуван рак на белия дроб е вероятната причина

Вероятната причина е нелекуван рак на белия дроб

Вероятната причина за смъртта на жената, която агонизира пред регистратурата на спешното отделение във Враца е нелекуван рак на белия дроб.

Това съобщи Zov News, позовавайки се на свои източници.

Жената е била болна поне от две години и не се е лекувала.

По трупа не са открити следи от насилие.

По времето, в което Миглена е била докарана в Спешното отделение дежурната лекарка е приемала в отделението по Кардиология жената на човека, който е направил видеоклипа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Бананчо
    Я стига глупости,нали за да го лекува този рак трябва да бъде открит,като слушах личната и лекарка ми изглежда че тя не е за лекарка,по времето на Ванчо Костов моята баба личната и лекарка я лекува от пневмония и последствие се влоши и постъпи в болница там лекуващия лекар продължи с пневмонията и объркал изследванията ден преди да почине с тези на здрава жена,при аутопсията се оказа че са спрели да функционират бъбреците и белите дробове са се пълнели с вода и затова е кашляла,иначе този специалист си взе булка мед сестра и сега е завеждащ отделение в пазарджишката фабрика за трупове,срам,срам.
  • 2
    5
    Бонго
    Следователно,човека докарал умрялата жена трябва да го съдят за участие в самоубийство!Администраторката трябва да я наградят,че е разпознала навреме опита за очерняне и оклеветяване на медицинското заведение!Това са безценни кадри,които трябва да се пазят и стимулират.
  • 14
    4
    Мисля ,Аз
    Крайно време е медицинските сестри да проговорят и кажат какво се случва в болниците защото едно си баба бае,а едно си баба знае.Разпореждания шефски,негласни,пътеки и ум да ти зайде.Мисля че сестрата не е виновна.Изпълнявала е разпореждания. Регистрация и проверка за осигуровки иначе аут.Куца системата и източването на здравната каса с космически мащаб,това е приоритет за некой персонажи по болници,фирми и тра,ла,ла.......
  • 18
    3
    ???
    Тя вероятно изобщо не е била медицински работник, често слагат случайни хора по регистратурите, и от тях се очаква без да имат медицинско образование да вземат медицински решения - кой е спешен, кой не е. Какво е било образованието на тази жена? Дали няма да се окаже изкупителна жертва? Защото здравното "заведение" е спестило пари от това да назначи някой с образование?
  • 19
    2
    Болнична бюрокрация - това е.
    Обаче, вече пишат, че са уволнили младата жена мед.работник дежурила на гишето в болницата. А тя, тази мед.администраторка на гишето, с какво е виновна, че някой шеф е въвел въпросния бюрократичен ред за прием в болницата - първо регистрация, а после лечението!? Ако в случая същата мед. служителка не беше регистрирала пациента в системата - тогава щяха със сигурност да я накажат за неизпълнение на служебните задължения вменени й по длъжностната характеристика или с нечия заповед, нали? Между впрочем в коя болница на България не е въведен същия този бюрократично-административен правилник за прием на болните? Обикновено в такива учреждения първо те уволняват, за да си умият ръцете началниците, а пък после ако щеш иди в съда да доказваш дали си виновен или не - българска традиционна простотия ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари