Срам ме е от вас!

2
Социалните мрежи скочиха срещу депутатката от Атака
Социалните мрежи скочиха срещу депутатката от Атака

След като депутатката от Атака Магдалена Ташева написа във Фейсбук, че Джордж Майкъл е разпространявал педерастия и най-вероятно това е причината за смъртта му, социалните мрежи засипаха Ташева с недоволство.

Ето и какво написа по този повод журналистът Иво Никодимов:

"Срам ме е, че сте народен представител в парламента на Република България! Срам ме е, че се определяте като българска поетеса! Срам ме е, че сте българка! Срам ме е от вас!"

Ето коя е Магдалена Ташева:

Магдалена Ташева е родена през 1953 година. Завършва специалност „Ядрена физика“ във Физическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, определя се като журналистка тъй като води предаване в ТВ "Атака"
През 2013 г. правозащитната организация Български хелзинкски комитет поема представителството на група лица от сирийски произход, завели дело за дискриминационен тормоз пред Комисията за защита от дискриминация срещу партийната телевизия „Алфа“ и лично срещу Магдалена Ташева в качеството ѝ на водеща на предаването „В окото на бурята“.

Поводът са редица предавания, в които Ташева представя бежанците от гражданската война в Сирия като мними бежанци, ислямисти, екстремисти и престъпници, нарича ги „изчадия”, „сган”, „масови убийци”, „канибали”, „диваци”, „отвратителни, долнопробни примати, които бягат от закона в Сирия” и други.

Източник: nbox.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари