Спрян ремонт в Благоевградско остави три села без връзка с града

1
Повече от три месеца местните жители са блокирани
Повече от три месеца местните жители са блокирани Видео: NOVA

Повече от три месеца местните жители са блокирани

Повече от три месеца жители на три села живеят блокирани и без връзка с града, тъй като обещаният ремонт на пътя, който свързва Сливница и Брезница, е започнат, но изведнъж е спрян. Улиците били разкопани, но без обяснение строителната фирма се изтеглила от обекта. За хората останала неприятната гледка на наводнени имоти и липса на път.

След като NOVA се зае с казуса и изпрати запитване до институциите, започна ударна работа по пътя, която е продължила и през почивните дни със засипване на ямите. Хората обаче смятат, че това е „замазване на положението” и затова излязоха на протест.

„Започнахме диалог с АПИ. В четвъртък имахме среща, на която се взеха правилни решения. Ще продължим да работим активно”, заяви Галин Йонев, представител на фирмата строител.

От АПИ поясниха, че се очаква ремонтните дейности да приключат до три месеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари